You are here: Home » Shoppen » Time-It horloge

Time-It horloge

geschreven door Constance

Ik ben dol op horloges maar vaak kom je dan toch in een rond, ovaal of vierkant model terecht.

Maar het Time-It horloge is echt helemaal anders en dat komt door de bijzondere manier van dragen en aflezen van de tijd. De horlogeband is gemaakt van waterdichte siliconen en vormt zich gemakkelijk om iedere pols door met de onderkant van de band op de pols te ‘tikken’. In tientallen LED-lampjes, die je op verschillende standen kan laten knipperen, wordt de tijd in twee rijen onder elkaar weergegeven. Het TIME-IT horloge won in 2006 de ‘Style award’ tijdens de prestigieuze Bijorhca expositie in Parijs. TIME-IT exposeerde onder meer ook in het befaamde warenhuis ‘Printemps’ in Parijs in 2006 en tijdens de grootste en belangrijkste horlogebeurs, ‘Baselworld’ in Zwitserland in april 2007. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com