You are here: Home » Wonen » Ikea gaat klanten helpen ‘husselen’

Ikea gaat klanten helpen ‘husselen’

geschreven door testman

Uit onderzoek van Ikea blijkt dat mensen moeite hebben met het inrichten van hun huis, daarom gaat het woonwarenhuis ze via internet helpen de woning te herinrichten. Op de site husselen.nl kan alles worden verschoven tot een nieuwe inrichting.

Zeker 35 procent van de mensen blijkt vooral het indelen van ruimtes een groot struikelblok te vinden. Daarnaast wordt het kiezen van kleuren (36 procent) en praktisch wonen met kinderen (35 procent) als een drempel ervaren. Bij het bepalen van een eigen stijl heeft 30 procent grote moeite.

Op de site kunnen bewoners hun eigen kamer inrichten en vervolgens gaan schuiven met de meubels. Ook worden er adviezen gegeven, bijvoorbeeld over verlichting. Verder is er een link naar een 3D homeplanner. Wie na het husselen spullen over heeft kan die zaterdag 9 februari ruilen op de zogeheten husselmarkt bij Ikea in Amsterdam. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com