You are here: Home » Schoenen & laarzen » Laarzen

Laarzen

geschreven door Constance

Ik ben nog steeds ‘in shock’ want aan de reactie’s te lezen, op shoppen.blogo.nl, zijn Ugg laarzen hotter dan ooit en dat is wel opmerkelijk, want eigenlijk was de hype (volgens de mode experts) al voorbij.

Wil je een paar warme, stoere laarzen, maar geen Ugg, dan zijn de Italiaanse Olang boots een heel goed alternatief. Zij hebben een aantal modellen, met oa. suede en konijnenbont. En wat heel handig is, is bij een aantal Olanglaarzen het zgn. OC-Systeem. En dat houdt in dat je een strap kan omzetten (onderop de zool) waardoor er een aantal kleine spikes te voorschijn komen en daardoor heb je meer grip op een (spek)gladde grond. (En kijk ook gelijk even naar de leuke laarsjes voor de regen.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com