You are here: Home » Fashion » Turnover

Turnover

geschreven door Constance

Na acht openingen in 2007 opent het Nederlandse kledingmerk Turnover ook dit jaar weer brand stores in Nederland, België en Zweden.

Aan de store openingen is een internationale reclame campagne verbonden met eenunieke insteek. In de steden waar winkels worden geopend, heeft een professioneel scouting team zes modellen geselecteerd die de nieuwe gezichten van de Turnover campagne worden.

Geen internationale topmodellen want Turnover gelooft dat iedere vrouw er stijlvol kan uitzien. Daarom kiest Turnover bewust niet voor internationale topmodellen maar juist voor stijlvolle vrouwen uit de steden waar de brandstores geopend worden in de eerste helft van dit jaar. In Nederland zijn dat de vier steden Hilversum, Wassenaar, Rijswijk en Zoetermeer. Komend jaar worden er in Europa in totaal 23 nieuwe winkels geopend.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com