You are here: Home » Shoppen » Wenen

Wenen

geschreven door Constance

Ik ben gisteren (op studiereis) naar Wenen vertrokken, en dit is een stad waar ik nog nooit geweest ben.

Ik dacht bij Wenen altijd aan een statige, beetje stijve, stad, maar dat is absoluut niet zo. Je kunt hier geweldig winkelen (ik ga zometeen de H&M even scannen of zij nog een Cavalli jurk hebben hangen) in de verschillende winkelstraten en markten en ook zijn er heel veel trendy bars en restaurants. Natuurlijk kan je ook genieten van klassieke muziek en musicals. Zo heb ik gisterenavond gegeten in een hippe wijnboerderij en ga ik straks Apfelstrudel leren maken :). Vanavond (na dat ik ben wezen shoppen) gaan we naar een musical en daarna (dus pas na 22.00 uur) genieten van een heerlijk souper in het Palmenhaus (vergelijkbaar met de Wintertuin van Hotel Krasnapolski).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com