You are here: Home » Kerst » Plan je kerstdiner

Plan je kerstdiner

geschreven door testman

Kerst is al weer over één maand. Bij veel mensen de start om weer eens na te denken over hoe ze de kerst gaan vieren, welke kleur wordt de boom en waar gaan we dit jaar die ‘iets’ te grote boom neer zetten. Bij ons was het vorig jaar nog geen probleem. Op de plek waar de kerstboom kwam stond normaal gesproken een grote plant.


Een kwestie van de plant omruilen voor de kerst boom. En de plant weer op de plek van een kleinere plant en die dan weer naar de hal. Maar toen we de kerstboom hadden weggehaald maakte hij plaats voor een speelbox. En ja, die staat er met kerst nog, dus we moeten toch weer plaats gaan maken voor de boom. Een heel gedoe.

Herkenbaar? Omdat er tijdens de feestdagen altijd een hoop moet worden geregeld en verschoven met de meubels. Zou je dit ook eerst op de floorplanner kunnen doen. Er is een categorie festiviteiten binnen floorplanner. Hierin vind je verschillende elementen voor het plannen van feesten en partijen waaronder verschillende gedekte tafels, bardelen, muziek/draaitafels en natuurlijk een kerstboom met cadeautjes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com