You are here: Home » Beauty » Schoonheidskliniek in Amersfoort

Schoonheidskliniek in Amersfoort

geschreven door Constance

De meeste schoonheidsklinieken zitten vaak in de grote steden maar eigenlijk miste ik er eentje in mijn eigen woonplaats Amersfoort. Eindelijk kan ik bij mij om de hoek terecht.

Schoonheidskliniek Soeverein biedt een scala aan ‘treatments’, zoals schoonheidsbehandelingen waarbij gewerkt wordt met Carita producten, Injectables (Botox en Surgiderm), Lipolyse, Laserbehandelingen (opervlakkige spataderen, ontharing en huidverjonging), Hot Stone massages voor het hele lichaam en Endermologie (stimulatie van het onderhuidse bindweefsel tegen cellulites en locale vochtophopingen. Aankomende maanden ga ik een aantal keren (als klant) naar Schoonheidskliniek Soeverein en ik hou jullie natuurlijk op de hoogte van al mijn ervaringen. Aankomende dinsdag (13 november) kun je mijn 1e verslag lezen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com