You are here: Home » Beauty » Sri Lanka

Sri Lanka

geschreven door Constance

Heb je altijd al eens willen kuren in Sri Lanka?

Puurenkuur heeft een 9-daagse Ayurveda reis naar Walauwa hotel in Bentota. Dit kuurhotel is 20 jaar geleden als een van de eerste echte Ayurveda hotels opgericht en gelegen in de plaats Bentota, aan de westkust van Sri Lanka. Het hotel serveert alleen maar biologisch Ayurvedisch eten (vegetarisch en soms vis). Tijdens het verblijf wordt door de Ayurveda arts een programma op maat samengesteld. Zo kunnen de behandelingen bestaan uit:lichaams-, hoofd en gezichtsmassage, darmreiniging (een dag per verblijf en gaat per natuurlijke medicijnen of klysma), bloemen- en kruidenbad, Ayurveda medicijnen, acupunctuur, stoombad, voetreflexologie etc. Natuurlijk is je verblijf ook te breiden van 9 dagen naar 16 dagen. Wil je meer informatie over dit arrangement neem dan contact op met Puurenkuur deze reis aan met 5% korting. De korting is geldig t/m 31 maart 2008. Vermeld bij bijzonderheden stewardess.blogo.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com