You are here: Home » Mysteryshopper » Duo Boots

Duo Boots

geschreven door Constance

Ik heb vorige week eindelijk de stoute schoenen (of in dit geval laarzen) aangetrokken en ben gaan shoppen bij Duo Boots.

Voor iedereen die het nog niet weet, Duo Boots is een laarzenwinkel waarbij je laarzen in kuitmaten kunt bestellen. Ik had thuis al mijn kuiten opgemeten en wist eigenlijk wel welke modellen ik wilde passen. Maar eenmaal in de winkel ging ik toch twijfelen, ook omdat een paar modellen niet zo mooi om mijn kuiten zaten en een aantal wel. Het personeel is echt heel erg vriendelijk en de verkoopster bleef super geduldig (ondanks het feit dat ik echt heel veel modellen heb gepast) en gaf ook hele goede adviezen, echt top! Ik heb uiteindelijk dus 2 paar besteld en ik zou binnen 5 werkdagen een email krijgen wanneer mijn laarzen geleverd zouden worden maar ik had de email al de volgende dag binnen. Er is 1 minpuntje: ik moet op mijn 1e paar tot half november wachten en het 2e paar komt pas in de 3e week van december :(. Da’s wel jammer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com