You are here: Home » Beauty » Lipolyse

Lipolyse

geschreven door Constance

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, heb ik een aantal lipolyse behandelingen ondergaan bij Kliniek Emmastraat in Amsterdam. (Klik hier voor het artikel.)

Hier volgt het eindresultaat: ik ben in het totaal (middenrif, buik en heupen) 14 cm. kwijt geraakt en dat is behoorlijk veel, en dat zonder operatie. Natuurlijk moet je wel opletten met wat je eet (dus niet onbeperkt schransen) en daarnaast sport ik ook 2/3 keer in de week. Het is ook niet zo dat lipolyse te vergelijken is met een buikwandcorrectie. Hieronder kunnen jullie de voor en na foto’s zien, en ik kan het echt iedereen aanraden om te doen. Voor:

Na:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com