You are here: Home » Design meubels » Piet Boon ontwerpt kindermeubels

Piet Boon ontwerpt kindermeubels

geschreven door testman

Planet Little Kids Furniture brengt een exclusieve collectie op de markt van Piet Boon. Design, maar dan voor de kinderkamer. De karakteristieke stijl van de ontwerper is onmiskenbaar. De meubels zijn robuust en sober. Duurzaamheid was een van de uitgangspunten van de ontwerpen.


Kleine kinderen blijven niet lang klein. De commode krijgt een tweede leven met een ander bovenblad en het ledikant verandert eenvoudig in een juniorbed of bankje. De collectie bestaat verder uit een wiegje, wandplank, kledingkast, junior bed en groot bed.

De materiaalkeuze voor deze coproductie is bijzonder. Naast massiefeiken, de favoriete houtsoort van de ontwerper, gebruikte Piet Boon zacht gecapitonneerd leer en BeeBoard. BeeBoard is een gelaagde honingraatstructuur met daaroverheen 6 millimeter MDF en een prachtige eiken fineer in de kleuren naturel, wit en grijs/bruin. De leren bekleding van de Range Rover Sport Piet Boon Design Edition is overigens op exact dezelfde wijze gestikt als het leer van deze collectie.

Andere berichten in rubriek Kinderkamer:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com