You are here: Home » Wonen » Designaanwinsten in de Bijenkorf

Designaanwinsten in de Bijenkorf

geschreven door testman

De afdeling Wonen op de derde etage van de Bijenkorf Amsterdam is volledig gerestyled en vanaf nu klaar om bewonderd te worden. Je vindt er de bijzondere en exclusieve collectie meubelen, verlichting, tapijten en woondecoratie in een nieuw decor en in een nieuwe opstelling. Echte designaanwinsten zijn de Piet Boon-shop en de Moooi Boutique.


Het assortiment bedtextiel is onlangs uitgebreid met o.a. Lexington, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein en Vipp. En je moet zeker eens binnenlopen bij de Nespresso-boutique; behalve voor de nieuwste apparaten kun je er ook terecht voor de bekende capsules.

Heb je een nieuw huis of ben je toe aan een andere kijk op je interieur door een interieurstylist? Op de geheel vernieuwde woonafdeling van de Bijenkorf in Amsterdam, zijn op zaterdag 15 en zondag 16 september tussen 14.00 – 17.00 twee interieuradviseurs aanwezig om u geheel vrijblijvend te adviseren in een gesprek van ca. 30 minuten. Je kunt je hiervoor inschrijven bij de afdeling

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com