You are here: Home » Shoppen » Make-up met mineralen

Make-up met mineralen

geschreven door Constance

Een tijdje geleden heb ik een artikel geschreven over de producten van bareMinderals I.D.

Nu was ik voor mijn vakantie nog even in New York en ik zag dat de hele productlijn te koop is bij Sephora (die geweldige cosmeticawinkel)! Dus heb ik gelijk een ‘startset’ aangeschaft. Voor US$ 60,- (als je alles los koopt kost het je US$ 181,-) krijg je dan 3 speciale kwasten, 4 verschillende kleur poeder (passend bij je huidskleur), een lotion en een DVD hoe je te werk gaat met bareMinderals. Het resultaat is echt geweldig, het is net alsof je huid helemaal egaal is, zonder dat je het idee en gevoel hebt dat je een foundation gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com