You are here: Home » Wonen » postbank pakt kosten koper aan

postbank pakt kosten koper aan

geschreven door testman

Wij gaan straks ook weer een huis kopen. Als ik kijk naar de prijzen van de huizen denk ik altijd: “toch jammer dat die kosten koper er nog bijkomen”. Zelf reken ik dan 10% extra. Nu las ik dat je bij de Postbank € 3000,- euro kan besparen. “De Postbank pakt de kosten koper aan” leest de advertentie.

De Postbank heeft kennelijk goede afspraken voor haar klanten gemaakt met de aan- en verkoop makelaar, taxateur en notaris. Wanneer ik een huis zou willen kopen van € 250.000,- zou ik normaal aan het drietal: makelaar, taxateur en notaris gemiddeld in Nederland € 5.542,- kwijt zijn. Best een hoop weggegooid geld, al zeg ik het zelf. Wanneer ik dit door de Postbank laat regelen kost het me € 3.063,- Ook een hoop geld, maar ik bespaar hier toch € 2.479,-. En dat laat je toch niet liggen.

Je moet dan wel een verkopende makelaar nemen, wat ik doorgaans niet doe. In dat geval bespaar ik niet heel erg veel. Toch schijnt het zinvol te zijn een verkopende makelaar te nemen. Wie weet gaan we dat dit keer ook wel doen.

Andere berichten in rubriek Financieel:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com