You are here: Home » Shoppen » Heeft een dure creme zin?

Heeft een dure creme zin?

geschreven door Constance

Ik gebruik zelf de dure merken La Prairie en Creme de la Mer voor mijn gezicht, omdat ik vind dat ik mijn huid goed moet verzorgen tegen de rimpels etc.

In de VS is er nu een discussie op gang gekomen waarbij de zin en/of onzin wordt besproken over dure cremes en dit komt door Paula Begoun. Zij heeft zichzelf wel laten helpen dmv. botox, maar heeft verder op alle cosmeticamerken iets aan te merken. Verder heeft zij de ‘Beautybible’ uitgegeven, 1400 pagina’s dik, waarin meer dan 35.000 merken worden besproken. Zij is al een aantal malen te gast geweest bij Oprah Winfrey en heeft zij wel haar eigen cosmeticamerk op de markt gebracht.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com