You are here: Home » Columns » Sticker Hotel?

Sticker Hotel?

geschreven door testman

Tanja heeft al vaker iets over stickeren geschreven. In het nieuwe hotel Asmin in Praag kregen ze de smaak duidelijk te pakken. Door bijna het hele hotel vind je grote groene bladeren als stickers op de ramen en vloer en als behang. Eerst komt het een beetje op je af maar na een tijdje wordt het steeds leuker en als je weg gaat wil je thuis ook meteen gaan stickeren…


Ook de ruimte hieronder is heel intiem, als je er in zit. Terwijl je alleen maar door wat draden van de rest van de ruimte bent gescheiden. Hoewel deze ruimte geen blaadjes als op de vloer, muur of plafond heeft, vormt het toch een mooi geheel door weer die chromen lampen en zuil.


Als je een keer in Praag bent is het zeker een aanrader om even een kopje koffie te drinken of te slapen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com