You are here: Home » Columns » Rozenblaadjes spoor

Rozenblaadjes spoor

geschreven door testman

Koop wat bossen rozen voor Valentijnsdag en pluk de delicate blaadjes voorzichtig. Je kunt ze gemakkelijk online bestellen bij Fleurop. Leg niet te lang van te voren (anders verwelken de blaadjes) een spoor van blaadjes vanaf de voordeur tot de badkamer.

Laat het bad even van te voren vollopen en bedek het water met de rozenblaadjes. Vergeet niet die leuke lampjes in het bad te doen.
Steek rondom in de badkamer warm kleurige kaarsen aan en leg rijke dikke katoenen handdoeken klaar om elkaar af te drogen. Zet ook alvast de champagne koud en vergeet de glazen niet!

Wat is Valentijnsdag eigenlijk?
Arts Sint Valentijn bezorgde op 14 februari (3de eeuw) een bloem aan een blind meisje waardoor ze meteen kon zien. Daar komt het bloemen kado geven vandaan. 14de Eeuw, Valentijnsdag was een feestdag voor verloofden die elkaar al trouw beloofden voor hun huwelijk. Oorspronkelijk was Valentijnsdag voor de anonieme liefdesverklaring!

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Anthony 11 februari 2007 - 18:35

Of in plaats van gezellig thuis te blijven ga je er een heerlijk weekend op uit! Op Bongobob.nl geven ze momenteel voor de meest originele valentijnsboodschappen een belevenisbon Heerlijk Logeren terug. Zeker doen!

Reageer
Anthony 11 februari 2007 - 18:35

Of in plaats van gezellig thuis te blijven ga je er een heerlijk weekend op uit! Op Bongobob.nl geven ze momenteel voor de meest originele valentijnsboodschappen een belevenisbon Heerlijk Logeren terug. Zeker doen!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com