You are here: Home » Shoppen » Geluksarmbandje

Geluksarmbandje

geschreven door Constance

Ik zag ineens allemaal dames in mijn omgeving met een roze armbandje lopen en vroeg me af, hoe komen ze daar toch aan?

Het antwoord kreeg ik van mijn schoonzusje Maritza, zij had er nl. een aantal aangeschaft via Stop Borstkanker.nl. (Maritza heeft zelf ook borstkanker gehad, haar verhaal kun je nalezen op moeders.blogo.nl.) De roze armbandjes zijn geluksarmbandjes en iemand moet het bij je om doen, vastmaken met 3 knopen, daarna doe je 3 wensen en doe het armbandje niet meer af. Zodra het bandje afvalt komen je wensen uit. Tevens steun je op deze manier onderzoek tegen borstkanker. Je kunt ze kopen voor Euro 2,99 bij oa. Didi, Q8 en Texaco tankstations en Inwear winkels. Of je bestelt ze via Stop Borstkanker of Pink Ribbon.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com