You are here: Home » Columns » Meneer euro!

Meneer euro!

geschreven door testman

Doe de hypotheek scan! Vergelijk nu vrijblijvend de verschillende hypotheekverstrekkers! Ik dacht, ik ga toch eens kijken wat ik kan lenen en wat dit aan rente kost. De onderhandelingen zijn begonnen, zoals er op de reclame geroepen wordt.

Ik probeer er een aantal uit. Natuurlijk met een andere naam en e-mail adres, want ik heb geen behoefte aan meer spam. Ik wil enkel en alleen met een druk op de knop, zoals in de aankondiging wordt beloofd, de resultaten op mijn scherm. Ik irriteer me eigenlijk al aan de hoeveelheid overbodige informatie die ze nodig blijken te hebben. Volgens mij kunnen ze op basis van mijn inkomen en leeftijd prima een vergelijking maken, maar goed. Ik ben nu, hoop ik, halverwege met in vullen. Eindelijk de laatste stap. Ik druk op volgende om de resultaten te zien en…
“bedankt voor uw aanvraag wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op” Grr! Daar word ik echt niet goed van.

Ik probeer er nog 2. De eerste komt met hetzelfde teleurstellende resultaat. Hypotheekscan nomen ze zichzelf. Volgens mij is het meet een hypotheekaanvrager scan om zoveel mogelijk adressen te verzamelen!

Ik besluit er nog 1 te proberen. Mistermoney! “In vier korte en eenvoudige stappen helpen wij u bij het kiezen van de juiste hypotheek vorm” De woorden kort en eenvoudig spreken mij wel aan. En ja hoor even mijn inkomen en gewenst hypotheek bedrag en voila! Niks naam, e-mail adres, schoen maat en opleiding! Gewoon een overzicht van aanbieders die het best bij mijn situatie passen. En ik kan zelf beslissen of er contact met me wordt opgenomen. Zie je wel zo moeilijk is het niet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com