You are here: Home » Shoppen » Lipolyse bij Estetisch Centrum Amsterdam

Lipolyse bij Estetisch Centrum Amsterdam

geschreven door Constance

Update:

Het is nu alweer ruim 2 weken geleden dat ik mijn 1e Injectie-Lipolyse behandeling heb gehad en ik wil jullie even een update geven over de stand van zaken tot nu toe. De 1e paar dagen had ik een behoorlijke dikke buik (daar was ik al voor gewaarschuwd maar het was toch wel schrikken) en het leek alsof alles in mijn buik ‘klotste’. Maar langzamerhand zakte de vochtophopingn en na 1week was alles weer normaal. Ook was mij verteld dat het overtollig vet je lichaam zou verlaten, via de stoelgang. Dat heb ik gemerkt! Zonder in al teveel details te treden kan ik hierover het volgende melden: normaal ga ik 1x per dag en nu was het wel 5 tot 6 keer per dag en ook de kleur en geur (stinken!!!) was niet gelijk aan mijn normale stoelgang. Dus de vetafbraak is op gang gekomen. Tevens maakte mijn man vd week de opmerking: “volgens mij is het buikje al minder aan het worden”, dus is er ook al resultaat. Dus ik ben benieuwd hoe het ervoor staat als ik op 9 januari voor een volgende behandeling naar het Estetisch Centrum Amsterdam ga.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com