You are here: Home » Shoppen » Bijzondere T-shirts

Bijzondere T-shirts

geschreven door Constance

Deze tip heb ik gekregen van Bastiaan.

Zoek je een t-shirt, dat in een limiteerde oplage verkrijgbaar is? Dan moet je naar Saltwatermonkey.nl. Nadat een designer een ontwerp heeft opgestuurd wordt het in de stemsectie van de site geplaatst. Daarna kunnen bezoekers op het ontwerp stemmen en commentaar geven. Als blijkt dat dat ontwerp aan het einde van de stemperiode de meeste stemmen heeft gekregen dan wordt het gezeefdrukt en onderdeel van SaltwaterMonkey’s collectie. De kledingstukken zijn van hoge kwaliteit en worden niet door kinderhanden gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?