You are here: Home » Shoppen » Intake gesprek bij Intranos

Intake gesprek bij Intranos

geschreven door Constance

Gisterenmiddag heb ik mijn intake gesprek gehad bij Intranos ivm. het opvullen van mijn fronsrimpel tussen mijn wenkbrauwen en op mijn voorhoofd.

Wat houdt zo’n intake gesprek precies in? Er wordt een zeer uitgebreide voorlichting gegeven over de verschillende methodes over het opvullen van rimpels. Er zijn nl. blijvende en tijdelijke ‘fillers’. Tevens wordt ook heel duidelijk verteld wat het (eind)resultaat is, en of het beeld dat jij (als klant) voor ogen hebt reeel is of niet. Want je kan nu eenmaal niet verwachten dat op de plaats waar nu een rimpel zit en deze is ingespoten, je de rimpel helemaal niet meer ziet, want een klein streepje blijft altijd zichtbaar. Na deze uitgebreide uitleg wordt de methode bepaalt die voor jou het beste geschikt wordt geacht en over deze behandeling krijg je alle voor- en nadelen te horen. Tevens krijg je een aantal voor & na foto’s te zien van al behandelde patienten. Daarna krijg je nog uitgebreide documentatie mee naar huis. Nu vraag je je misschien af waarom je minimaal 1 week bedenktijd krijgt. Een van de redenen is dat je misschien nog vragen/opmerkingen te binnen schieten en deze kan je dan alsnog stellen. En je hebt rustig de tijd om je beslissing te overdenken. Het gaf mij in ieder geval een zeer goed gevoel. Dus in de loop van volgende week reis ik af naar Alkmaar om mijn rimpels te laten inspuiten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com