You are here: Home » Shoppen » Medisch Cosmetisch Instituut Intranos

Medisch Cosmetisch Instituut Intranos

geschreven door Constance

Ik heb jullie in augustus verteld dat ik niet alleen de complete cosmeticalijn van Gerovital H3 mocht testen maar dat ik ook nog een cosmetische verfraaiing mag laten doen.

Vandaag, om 13.00 uur, heb ik mijn intakegesprek. De eigenaresses van Medisch Cosmetisch Instituut Intranos willen nl. dat je voor 100% achter de behandeling staat. Dit geldt voor alle cosmetische behandelingen. Bij mij gaat de zgn. fronsrimpel tussen mijn wenkbrauwen en op mijn voorhoofd behandelt worden. Ik zal jullie morgen vertellen hoe het intakegesprek in zijn werk gaat en wanneer en watvoor behandeling ik ga krijgen. De test van Italian Wonder loopt ook nog steeds.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com