You are here: Home » Shoppen » Manchetknopen

Manchetknopen

geschreven door Constance

Ik heb zelf een aantal overhemdblouses waar ik manchetknopen in de mancheten draag. En ook voor de mannen zijn de aankomende winter manchetknopen de accessoires.

Zoek je iets bijzonders dan is de site van Antieke Manchetknopen de plek om naar toe te gaan. Je vindt hier oude knopen waarbij ook een stukje geschiedenis wordt verteld. De winkel waar je de hele collectie kan bewonderen bevindt zich in Antwerpen dus leuk om te bezoeken als je gaat shoppen in deze leuke stad.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?