You are here: Home » Gadgets » Nokia 7380

Nokia 7380

geschreven door Constance

Ik heb jullie een tijdje geleden gemeld dat ik toe was aan een nieuwe mobiele telefoon en dat het weer een Sony Ericsson zou worden.

Maar niks is zo veranderlijk als de redactrice van shoppen.blogo.nl want het is (voor het eerst van mijn leven) een Nokia telefoon geworden. En wat voor eentje, de ultieme Lady phone (vind ik). Ik heb dus de Nokia 7380 aangeschaft, dat lange dunne staafje. Als ie niet aanstaat heb je een handig spiegeltje bij je, maar zodra ‘m gebruikt, verschijnt je schermpje pas. Het is even oefenen, want hij heeft een draaischijfje ipv toetsen, daarom wordt ie ook niet aangeraden als je veel sms-jes stuurt. (Dat doe ik dus ook niet.) Verder zit er een 2.0 megapixels camera op + flits, een radio (was voor mij een must) en een MP3 speler. Maar ik heb ‘m (of is het toch haar) gekocht vanwege het hele mooie uiterlijk. En je krijgt de telefoon in een heel mooi blik thuis, compleet met telefoonhoesje en draagketting. (En de oplader kan je openklappen waardoor de telefoon in een soort bakje ligt waardoor ie niet ergens ligt.) Echt ik ben er erg blij mee.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?