You are here: Home » Mysteryshopper » Hunkemoller winkel in Amersfoort

Hunkemoller winkel in Amersfoort

geschreven door Constance

Zoals mijn vaste lezeressen weten ben ik een fan van de onlinewinkel van Hunkemoller.

Ik weet nu weer waarom dat zo is. Ik was afgelopen week bij de ‘echte’ winkel in Amersfoort en het personeel was waardeloos. Er stond 1 dame (waarschijnlijk de bedrijfsleidster) met haar handen in de zakken gezellig met een vriendin te praten (terwijl de hele winkel volstond), en de 2 dames bij de kassa waren 1 klant aan het helpen (heel handig met z’n tweeen voor 1 klant) maar ook bij de kassa stond een rij van hier tot Tokio. Verder was het er snoeiheet (hoezo airco), dus even lekker een bikini of BH passen was het absoluut niet. Al met al een waardeloze ervaring, dus ik ga gewoon weer online shoppen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com