You are here: Home » Shoppen » Old Navy in New York

Old Navy in New York

geschreven door Constance

Het budgetzusje van the Gap en Banana Republic in de VS is Old Navy. Je kunt hier terecht voor dames-, heren-, kinder- en zelfs zwangerschapskleding.

Ik heb vorige week eindelijk de moed kunnen opbrengen om weer eens een poging te wagen om een spijkerbroek te passen (en misschien te kopen). Ik ben nl. gezegend met de bekende Hollandse heupen dus is het vaak een drama om een spijkerbroek te kopen. Maar goed, ik was in een bui om te gaan passen (en de airco was heerlijk koel in de winkel, buiten was het nl. meer dan 33 graden) dus ik ben met 3 verschillende maten naar de paskamer gegaan. Er was nl. een nieuw model te koop, de ‘curvy’. De 1e was echt veel te groot (yes!), de 2e zat goed (maar hij week behoorlijk achter bij de taille) en de 3e was strak maar ja het is een spijkerbroek met een beetje stretch dus die wordt wijder met dragen. Toch heb ik maar advies gevraagd aan verkoopsters en zij zeiden alle 2 dat nr. 3 toch beter zat dan nr. 2. Maar ik heb toch een paar keer de broeken aan- en uitgetrokken, weer in de spiegel gekeken of ik er echt geen dikke kont in had etc. Uiteindelijk kwam ik met nr. 3 aan, de paskamer uit om nog een keer te kijken, zit er ook een man te wachten op zijn vriendin. Het was een neger (type R&B, HipHop) en hij had mijn paskameradvonturen blijkbaar gevolgd. Want terwijl ik nogmaals in de spiegel aan het kijken was kreeg ik het volgende commentaar: “The first one looked like it belonged to your husband, way to big, but this one (nr.3 dus) looks sexy!!! And curvy, too. You must buy this one for your man.” Dus je begrijpt ik was om en ben snel naar de kassa gegaan en heb voor slechts US$. 25,- een superspijkerbroek gekocht. (En inderdaad mijn man vond ‘m erg goed staan.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com