You are here: Home » Shoppen » VerSiert

VerSiert

geschreven door Constance

Deze tip heb ik gekregen van Marjo (een KLM collega)

Zoek je echt iets bijzonders dan moet je een kijken bij VerSiert. De armbanden en kettingen zijn gebaseerd op een oude knooptechniek, uit oa. Zuid Amerika en Azië. Maar dan in een modern jasje. Van elk sieraad is maar 1 exemplaar, dus absoluut uniek. De materialen zijn oa. zilveren kralen, (half)edelstenen (zoals turkoois, opaal, amethist, labradoriet, amber, carneool, toermalijn, maansteen, citrien, roze kwarts) Ook vind je koraalsteentjes, geslepen schelpjes of pareltjes in sommige ontwerpen. En deze sieraden zijn nog niet in de winkel te koop, alleen via de website!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com