You are here: Home » Gadgets » Dig & Sit strandstoel

Dig & Sit strandstoel

geschreven door Constance

Dit artikel heb ik gelezen in de Reiskrant dd. 26 april 2006.

Wat een leuke ‘strandstoel’ de Dig & Sit! Je moet er wel eerst even voor zweten eer je er op neer kunt ploffen, maar dan heb je ook wat. Graaf eerst een comfortabele zithouding uit, gooi de Dig & Sit er overheen en het is relaxen geblazen. Door inspanning ontspanning, zeg maar. De Dig & Sit is eigenlijk niets meer dan een nylon kleed met schuimrubberen zitdelen, die je over een zelf gegraven ‘bankvorm’ gooit. De kleden hebben aan weerszijden een verschillende kleur. Zo kan je lekker variëren. Er zijn drie uitvoeringen: zand/chocola, rood/zilver en limoen/kobalt. Het kleed heeft in de randen ogen, waar zandpennen doorheengeslagen kunnen worden tegen opwaaien.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com