You are here: Home » Beauty » Essence de la Mer

Essence de la Mer

geschreven door Constance

Ik heb mijzelf vorige week in New York verwend met een pot(je) oogcreme van La Mer (prijs viel me mee) en daar zag ik het allernieuwste product van dit (dure) merk.

Essence de la Mer is momenteel de meest exclusieve en dure creme die er te koop is. Essence de la Mer is een kuur voor 3 weken die bestaat uit de hoogste concentratie bestanddelen die gewonnen worden uit zeekelp en zeealgen. Helaas kan je de kuur niet zomaar kopen, want Essence de la Mer wordt alleen op bestelling geproduceerd, waardoor de creme zeer exclusief blijft.  Maar ook de prijs helpt hieraan mee, voor slechts Euro 2.200,- krijg je de kuur in je bezit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com