You are here: Home » Schoenen & laarzen » Century 21

Century 21

geschreven door Constance

Ik was afgelopen week weer 2 dagen in New York en ben natuurlijk naar een van mijn favoriete winkels gegaan, Century 21.

Nu kwam ik daar een paar Havaianas tegen (voor slechts US$ 3,-, je hebt er bij de Starbucks nog niet eens een tall Cafe Latte voor) voor mijn man. Nu wist ik niet of ik de goede maat had, dus ben ik naar herenschoenenafdeling gegaan, een leuke (Italiaans type) man aangesproken die bij het rek stond met de schoenmaat van mijn man en gevraagd of hij toevallig maat 8 schoen had. Ik heb ze hem laten passen, en de maat was goed. Dus meteen afgerekend. Wat je al niet moet doen voor een koopje 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com