You are here: Home » Beauty » Biodermal

Biodermal

geschreven door Constance

Al jaren lang wordt de bekende creme Sun Tan Extra van Biodermal onder de zonnebank gebruikt.

Er zijn nu 4 nieuwe producten ontwikkeld: Sun Tan Extra Cooling met een vertraagd verkoelingsffect en gaat dus pas werken als je al een tijdje onder de zonnebank ligt, Sun Tan Extra Spray geeft geen vet laagje op je handen, lichaam en de zonnebank, Sun Tan Extra gezichtscreme is een rijke crème die rimpeltjes tegengaat en de Sun Tan Extra Slimming gaat de strijd met cellulite aan. De ingrediënten hebben een afslankend en vetafdrijvend effect tijdens het zonnebanken en helpen je zo een handje om strakkere lichaamscontouren te krijgen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com