You are here: Home » Shoppen » Laptop schoudertas

Laptop schoudertas

geschreven door Constance

Er worden steeds meer tassenontwerpers wakker, want de mooie dameslaptop tas is steeds vaker te koop.

Bij de Applestore heb je ook 2 hele mooie modellen, Knomo Cholet (verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart en zwart met paars) en de Knomo Quetta (in rood en zwart). In beide tassen zitten allemaal handige vakjes voor je mobieltje, je Ipod en je strippenkaart. Ook krijg je een handig tasje voor je kabels en accu en als je de hoes voor je laptop eruit haalt heb je gewoon een hele mooie schoudertas, dus ook daar is over nagedacht. Er is 1 maar, de prijzen liggen vrij hoog, vanaf Euro 199,- t/m Euro 269,-, maar goed dan heb je ook wat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com