You are here: Home » Beauty » Beautybeurs

Beautybeurs

geschreven door Constance

Deze tip heb ik gekregen van Marloes.

Zondag 26 maart werd voor het eerst de Noordhollandse Beautybeurs gehouden in wijkcentrum De Ringvaart in Haarlem. De bedenksters Marja Swart en Francis de Bruin (Avon beautyproducten) wilden iets organiseren voor de particulier ipv. voor de ondernemers. Er waren stands die verschillende producten aanboden zoals sieraden, lingerie, make-up, zonnebrillen en dergelijke. Maar er was oa. ook een nagelstyliste, kledingstyliste, hobby fotograaf, tattooshop. Het raakvlak was: beauty. Op zondag 2 april staat de beurs van 12.00 tot 17.00 uur in Dirk Prins Wijkcentrum te Zaandam. De toegang is gratis dus je kan er een leuk dagje uit van maken.  members.lycos.nl/beautybeurs/index.html

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com