You are here: Home » Gadgets » Ipod tas

Ipod tas

geschreven door Constance

Er komen steeds meer leuke gadgets om je Ipod en andere kleine spullen in mee te nemen op vakantie, tijdens het sporten of als je onderweg bent.

Urban Tool heeft 4 mogelijkheden: De Ishirt is een tshirt met een zakje om je iPod, mobieltje of zonnebril in te doen bijv. tijdens het sporten, met de mogelijkheid om je head set te bevestigen. De Basic-holster is het ideale product voor mobieltje met headset, iPod, MP3 speler, pen, sleutels, los geld. De Sportholster. de pockets zijn gemaakt van elastisch materiaal waar je een mobiele telefoon, geld of sleutels in kan opbergen. De mHolster is een essentiele accessoire om je mobiele telefoon, iPod, handsfreeset of je zonnebril op te bergen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com