You are here: Home » Eten & koken » Thermomix keukenmachine

Thermomix keukenmachine

geschreven door Constance

Ik las in het AD van 11/3/06 een artikeltje over de Thermomix.

De Thermomix wordt gezien als de ultieme keukenmachine en combineert op unieke wijze meer dan twintig kookkunsten. Een snelle, eenvoudige en gezonde bereiding van schotels en drankjes in één toestel.Hij is in staat om veruit alles voor je te doen, en dit in een razendsnel tempo: wegen, hakken, mixen, kloppen, snijden, malen, raspen, kneden, mengen en hij kookt (indien gewenst met stoom) en wast zichzelf nagenoeg automatisch. Dit apparaat dankt zijn populariteit aan de Spaanse 3* kok Ferran Adria van elBulli. (Je kunt dit apparaat niet in de winkel kopen, alleen via direct-sales.) Wie heeft ervaringen met deze superhulp?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com