You are here: Home » Mysteryshopper » De Bakkerswinkel (in Utrecht)

De Bakkerswinkel (in Utrecht)

geschreven door Constance

Ik heb vorig jaar een artikeltje geschreven over De Bakkerswinkel.

Ik heb afgelopen vrijdag, samen met mijn zus Anouck, een heerlijke high tea gehad bij De Bakkerswinkel in Utrecht. Op aanraden van Anouck hadden we de ‘Old Bakkery High Tea’ besteld (je moet nl. wel van te voren reserveren). Je krijgt per persoon 1 pot thee, scones met jam en cream, een etagere met sandwiches, bonbons en 4 verschillende taarten. En dat kost Euro 17,25 pp. Het personeel is vriendelijk en houden precies een goed tempo aan, niet te snel. Absolute aanrader en dat geldt niet alleen in Utrecht maar ook in Amsterdam (mijn zusje komt daar regelmatig!)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com