You are here: Home » Shoppen » Kopenhagen

Kopenhagen

geschreven door Constance

ik ben afgelopen weekend, 4 dagen in Kopenhagen wezen shoppen en ik was erg onder de indruk van deze hippe, leuke stad, en dat op slechts 55 minuten vliegen.

Ik ben oa. in het warenhuis Illum geweest (vergelijkbaar met onze Bijenkorf) en heb heel veel leuke boutiekjes bezocht. En wat heel erg handig is, de Deense ontwerpsters maken kleding speciaal voor vrouwen met (Nederlandse) heupen en borsten. Ik heb oa. jurkjes gepast van Marlene Birger en Day Birger & Mikkelsen. Ik heb uiteindelijk (ik kon nl. niet kiezen) 2 jurkjes van Saint Tropez gekocht, heel betaalbaar en erg leuk. Maar ik had me wel arm kunnen shoppen, dus ik ga zeker terug!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com