You are here: Home » Mysteryshopper » Aerosoles in Amsterdam

Aerosoles in Amsterdam

geschreven door Constance

Dit bericht ontving ik van een vaste lezeres:

“Ik weet een winkel om te gaan mysteryshoppen: Aerosoles in de Kalverstraat, De 2 dames die daar staan zijn uitermate irritant. Ze zitten de hele tijd onder elkaar te lachen, erg vervelend als je daar als klant rondkijkt. Je hebt echt het gevoel dat ze je uitlachen. Ik ben er in korte tijd 2 of 3 keer geweest en elke keer was het weer raak. Zeer irritant en onprofessioneel. Hopelijk verhuizen ze niet mee naar de nieuw te openen winkel op de Heiligeweg.”

Ik ga zelf binnenkort even polshoogte nemen, dus meiden van de Aerosoles winkel pas maar op!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com