You are here: Home » Shoppen » Winkelen in Peking

Winkelen in Peking

geschreven door Constance

Wil je veel voor wenig, dan moet je naar Pearl Market (in het Chinees: Hongqiao Market). Hier vind je kleding, skikleding, tassen, portemonnees, schoenen, horloges, electronica, chinees handwerk en parelkettingen. Het is een overdekte markt en is open tot 19.00 uur. De ligging is t.o. het Tiantan Park (Temple of Heaven).Cashmere truitjes, een pure maar o-zo-fantastische- luxe, koop je op Silk Market (Xiushui Dongjie Market. In alle kleuren en voor dames en heren. De prijzen zijn vanaf $27.-. Het adres is 25 Xiushui Market Second street. Ook op de Pearl Market zit een filiaal op de 2e verdieping, shop nr. 208.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com