You are here: Home » Beauty » Gilette’s Venus Vibrance

Gilette’s Venus Vibrance

geschreven door Constance

De zomer is in aantocht en Gilette heeft weer een dames-scheermesje ontwikkeld, de Venus Vibrance (komt in april in de winkel te liggen).

Venus Vibrance zorgt ervoor dat dmv. subtiele trillingen (er zit een batterij in de handgreep van het mesje) het mesje makkelijker over de huid glijdt, ook op de gevoelige plekker als de bikinilijn, enkels en knieholtes. Verder zijn ook de 3 mesjes voorzien van een nieuwe coating voor een glad en comfortabel scheerresultaat. Venus Vibrance heeft een makkelijk opbergsysteem dat je in je douche kunt hangen, en voor het beste resultaat raadt Gilette aan de Venus Vibrance te gebruiken met de nieuwste scheergel Satin Care Radiant Apricot.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com