You are here: Home » Beauty » Beautyboerderij Kroesweffer

Beautyboerderij Kroesweffer

geschreven door Constance

In Twente ligt Beautyboerderij Kroesweffer waar je terecht kunt voor diverse heerlijke behandelingen.

Het bijzondere van Kroesweffer is dat je het gebruik van sauna, stoomcabine, whirlpool en zonnebank niet met andere hoeft te delen, maar je hebt alles voor je eigen groep(je). (Min. 2 max. 8 personen.) Ben je niet zo’n saunatype (ik hou zelf dus absoluut niet van een sauna) dan is het arrangement De Mosbeek ideaal, maar er zijn ook arrangementen inclusief saunafaciliteiten. En wil je na je beautydag heerlijk eten en logeren in het Twentse land dan is hotel Drostes een aanrader.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com