You are here: Home » Shoppen » Een laptop voor elk kind

Een laptop voor elk kind

geschreven door Constance

Wordt je al hebberig bij het idee, een spiksplinternieuwe laptop voor nog geen $ 100,-?

Helaas is ie nog niet te koop en dat zal ook niet gebeuren. Deze laptop is bedacht voor kinderen in ontwikkelingslanden zodat ook zij de mogelijkheid hebben om zich te ontwikkelen en computerkennis op te doen. Ook kunnen zij op deze manier met internet in aanraking komen. De laptop is zeer eenvoudig van uitvoering, er zit geen harde schijf in, maar heeft wel 4 USB-poorten, en bij gebrek aan stroom kan hij dmv. een opwindsysteem gewoon werken. Ik vind het een heel goed initiatief dat zeker alle steun verdient.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com