You are here: Home » Shoppen » Een hoop Bombarie

Een hoop Bombarie

geschreven door Constance

Ik heb een tijdje geleden een artikeltje geschreven over het sieradenmerk Bombarie en de mooie armband van Chris Zegers.

Ik heb begin december, via een winkel, de armband besteld voor mijn man. Hij was in de winkel niet op voorraad maar hij kon besteld worden. Volgens Bombarie zou de armband binnen 3 dagen geleverd worden waardoor ik de armband ruim voor de Kerst zou hebben. Helaas maar tot op heden (22 januari 2006) nog steeds geen armband. Bombarie heeft de winkel toegezegd dat de armband uiterlijk woensdag 25 januari as. bij hen binnen is, ik ben heel benieuwd. Krijgt mijn man alsnog z’n Kerstcadeau!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com