You are here: Home » Shoppen » Cadeau’s met je eigen naam erop

Cadeau’s met je eigen naam erop

geschreven door Constance

Deze tip heb ik gekregen van Marcel.

Vroeger waren gepersonaliseerde cadeau’s duf en saai maar de producten van Koter Kado zijn dit absoluut niet. Van een rompertje t/m een slabbetje maar ook diverse boeken, knuffels en kinderkamerkunst zitten in het assortiment. En ook de bekende ID-plaatjes zijn te bestellen, niet alleen in edelstaal, maar ook in leuke en hippe kleurtjes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?