You are here: Home » Beauty » Ooglaserkliniek

Ooglaserkliniek

geschreven door Constance

Gisteren heb ik een aantal vooronderzoeken gehad, die in het totaal ruim 2 uur duurden, en daarna kreeg ik te horen dat mijn ogen in goede conditie zijn en dat ik een geschikte kandidaat ben om mijn ogen te laten laseren.

Ik ga nog wel even voor mezelf een aantal dingen op een rijtje zetten, maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik zeer sceptisch aan alles begon, maar dat mijn grootste twijfels en angsten absoluut zijn weggenomen, mede doordat de optometrist alle tijd nam om alle onderzoeken duidelijk uit te leggen. Mocht ik een beslissing genomen hebben, dan krijgen jullie ook uitgebreid mijn laser-ervaringen te lezen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com