You are here: Home » Schoenen & laarzen » Laarzen voor dikke kuiten

Laarzen voor dikke kuiten

geschreven door Constance

Ik heb zelf bijna altijd problemen met het kopen van laarzen, want ik heb maat 37 1/2 maar heb ook behoorlijke kuiten.De Italiaanse pasvorm is hier absoluut niet op berekend en ook aan de dames in de schoenenwinkels heb je vaak niks, want hun antwoord is steevast: “U bent de enige die hier last van heeft, gebeurt anders nooit.” Tuurlijk dames, ik heb zowieso al 5 vriendinnen die hetzelfde probleem hebben.

Bij Duo Boots kan je laarzen bestellen met wel 21 verschillende kuitmaten, dus als je hele dunne kuitjes hebt kan je hier ook terecht. Ze hebben diverse modellen in de collectie, van klassiek t/m trendy.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com