You are here: Home » Shoppen » Sooo Happy

Sooo Happy

geschreven door Constance

Ik heb op 29 oktober jl. al een artikeltje geschreven over Sooo Happy!

Maar vandaag, 19 november om 17.00 uur, gaat de 1e SOOOHAPPY Shop open in Amsterdam. Je kunt lekker aan de thee en meteen alle leuke producten bekijken die door de ontwerpers gemaakt zijn. Iedereen is van harte uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn en lekker taart te gaan eten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?