You are here: Home » Shoppen » Eromatique

Eromatique

geschreven door Constance

In Nederland halen we heel wat uit de muur, kroketten, frikandelen en bamischijven.

In Tilburg is er sinds kort een automatiek waar je vibrators, condooms, lingerie en sex-dvd’s uit de muur kunt halen. Ook is er elke maand een ander surprisepakket te trekken. Je kan met pin, chip of creditcard betalen, dus heel discreet. (En het is de 1e in de wereld.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?