You are here: Home » Shoppen » Judith Osborne

Judith Osborne

geschreven door Constance

De T-shirts van Judith Osborne zijn vooral bekend vanwege de absurde teksten die erop staan, zoals viswijf, megamuts en powerpoes.

Zij heeft nu een nieuwe collectie met shirts ontworpen, onder de naam F.C. Osborne. Het is een voetbalcollectie met een grote knipoog, zoals het t-shirt met de tekst ‘zusjes de Boer’ wel duidelijk maakt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?